current views are: 8

12 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση05:52

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ σε καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κουκάκι – Δέκα προσαγωγές

Η μία επιχείρηση γίνεται στην κατάληψη Gare, στα Εξάρχεια, ένας χώρος που είχε εκκενωθεί πάλι τον περασμένο Νοέμβριο.

Δημοσίευση 05:52’

Η μία επιχείρηση γίνεται στην κατάληψη Gare, στα Εξάρχεια, ένας χώρος που είχε εκκενωθεί πάλι τον περασμένο Νοέμβριο.

Τρεις επιχειρήσεις πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ΕΛ.ΑΣ σε καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κουκάκι. Η Αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές, επτά ανδρών και τριών γυναικών, από την κατάληψη στο Κουκάκι. Τουλάχιστον τέσσερις από τους προσαχθέντες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για επιθέσεις κατά αστυνομικών.

Η πρώτη επιχείρηση έγινε στην οδό Ματρόζου 45, στο Κουκάκι, η δεύτερη έγινε στην κατάληψη Gare, στα Εξάρχεια, ένα κτίριο που είχε εκκενωθεί πάλι τον περασμένο Νοέμβριο και η τρίτη στην οδό Ζαΐμη.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Indymedia, αναφέρεται: 

Στις 6:15 μια μικτή δύναμη ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλιτών εισέβαλε στην Κατάληψη GARE. Δέκα λεπτά αργότερα ξεκίνησε επιχείρηση στην Κατάληψη Ματρόζου της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου. Υπάρχει έντονη κινητικότητα μπάτσων στη γειτονιά των Εξαρχείων. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν κι άλλες εισβολές σε Εξάρχεια και Κουκάκι.
Να σημειώσουμε ότι οι δυο καταλήψεις που χτυπιούνται αυτή τη στιγμή συμμετείχαν στη Παμβαλκανική Διεθνιστική-Αντοφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης με την Κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Μάρτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ (δεξιά κι αριστερά) ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ”


σχετικα αρθρα