current views are: 12

15 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση08:05

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στη Χαλκοκονδύλη – Έσπασαν ATM

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές από την Αστυνομία.

Δημοσίευση 08:05’

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές από την Αστυνομία.

Καταδρομική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην οδό Χαλκοκονδύλη πραγματοποίησε λίγο πριν από τις 10:00 ομάδα κουκουλοφόρων.

Οι περίπου 10 κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια της επίθεσης προκάλεσαν υλικές ζημιές σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων δύο τραπεζών, καθώς και στις τζαμαρίες κτιρίου στην οδό Χαλκοκονδύλη 5-7.

Αμέσως μετά την επίθεση, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν προς την περιοχή των Εξαρχείων.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές από την Αστυνομία.

Ανάληψη ευθύνης

Η οργάνωση «αναρχικοί-ες» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε τράπεζες το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Κάνιγγος «ως μια πρώτη επιθετική απάντηση στην εκκένωση των αναρχικών καταλήψεων Ματρόζου 45, Gare και Ζαΐμη 11, το πρωί της Δευτέρας 12 Μαρτίου». Επίσης, σε αλληλεγγύη με τα συντρόφια της Ματρόζου 45» όπως αναφέρουν.

Παράλληλα υποστηρίζουν πως οι 12 συλληφθέντες από την κατάληψη, «υπέστησαν τη γνωστή μπατσική ”φιλοξενία” στη ΓΑΔΑ. Αυτή τη στιγμή, το πρωί της 15ης Μαρτίου, περνάνε από ανακριτή και εισαγγελέα».

Καταλήγοντας σημειώνουν « 10, 100, 1000AΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΛΗΞΗΣ.ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ.Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ».


σχετικα αρθρα