current views are: 7

17 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση15:21

Ενδοοικογενειακή βία καταγγέλλουν τα κορίτσια που εξαφανίστηκαν από το Δήλεσι

Και οι δύο κοπέλες είναι καλά στην υγεία τους

Δημοσίευση 15:21’

Και οι δύο κοπέλες είναι καλά στην υγεία τους

Μετά από 24ωρα αγωνίας οι δύο αδελφές που είχαν εξαφανιστεί από το Δήλεσι βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. 

Η 17χρονη Ντενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους καταγγέλοντας ενδοικογενειακή βία

Οι δυο ανήλικες, βρέθηκαν στο Ναύπλιο μαζί με τον 19χρονο φίλο τους που είναι και ανιψιός γνωστής ηθοποιού.

Την Παρασκευή τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν μέσω  της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας.

Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Α.Τ. Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τις παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα.

Ο νεαρός φίλος τους ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που τις έπεισε να επικοινωνήσουν με τις Αρχές. 

Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοικογενειακή βία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων. Για την ώρα δεν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους καθώς δεν το επιθυμούν και κρατούνται σε ασφαλές μέρος.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.


σχετικα αρθρα