current views are: 13

18 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση06:32

Πατέρας λοχία Κούκλατζη: Άλλαξε η ημέρα του επισκεπτηρίου, δεν είναι καψόνι

«Ήταν σε καλή κατάσταση», είπε για τους δύο στρατιωτικούς

Δημοσίευση 06:32’

«Ήταν σε καλή κατάσταση», είπε για τους δύο στρατιωτικούς

Χαμηλούς τόνους κρατά ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος, που επιβεβαίωσε ότι άλλαξε από Δευτέρα σε Παρασκευή η ημέρα του καθιερωμένου επισκεπτηρίου στις φυλακές της Αδριανούπολης, για να συναντήσουν τα παιδιά τους.

Ανέφερε ότι ενημερώθηκαν από το προξενείο για την αλλαγή της συνάντησης μιας ώρας, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν θεωρούν ότι πρόκειται για καψόνι ή εμπόδιο για να μην γίνεται η συνάντηση.

«Ξέρουμε ότι γίνονται προσπάθειες όπου και όπως πρέπει όπως μας διαβεβαιώνουν στρατιωτική και πολιτική ηγεσία» συμπλήρωσε ο κ. Κούκλατζης.

Επίσης αποκάλυψε ότι κάθε Τετάρτη θα υπάρχει πλέον και μια τηλεφωνική επικοινωνία ενώ ένα ραντεβού το μήνα θα γίνεται σε ανοιχτό χώρο.

«Την Παρασκευή θα κάνουμε το ραντεβού με τα παιδιά μας. Για μια ώρα είναι το ραντεβού αλλά δεν ξέρουμε πώς θα τα δούμε. Μέχρι σήμερα η μια συνάντηση στις φυλακές έγινε με τζάμι και η άλλη σε ανοιχτό χώρο. Αρχικά είχαμε ενημερωθεί ότι το ένα ραντεβού το μήνα θα είναι σε ανοιχτό χώρο και τα άλλα με τζάμι» εξήγησε ο κ. Κούκλατζης.

Ερωτηθείς για το ηθικό των δύο στρατιωτικών ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη απάντησε ότι «από τη Δευτέρα που τους είδαμε ήταν σε καλή κατάσταση. Τώρα αν από καιρού εις καιρόν πέφτει το ηθικό δεν το ξέρουμε. Και οι δύο ελπιζουν σύντομα να βγουν».

Κλείνοντας είπε πως «δεν μας έχει πάρει κάποιος πολιτικός αρχηγός αλλά αρκετοί βουλευτές κομμάτων».


σχετικα αρθρα