current views are: 10

19 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση07:30

Δολοφονία στο Μαρούσι: Έγκλημα χωρίς ένοχο – Τι υποστήριξε η φίλη του θύματος

Η δολοφονία που σημειώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Μαρτίου, έχει πολλά κενά ως προς το τι προηγήθηκε, αλλά και πως εξελίχθηκε.

Δημοσίευση 07:30’

Η δολοφονία που σημειώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Μαρτίου, έχει πολλά κενά ως προς το τι προηγήθηκε, αλλά και πως εξελίχθηκε.

Έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν προκύψει ξεκάθαρες απαντήσεις που να προσδιορίζουν τα αίτια της δολοφονίας του 19χρονου, που μαχαιρώθηκε στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μπροστά στα μάτια της φίλης του

Η κοπέλα, αρχικά έκανε λόγο για ληστεία, στην συνέχεια ανασκεύασε και άφησε να εννοηθεί πως θύμα και δράστης γνωρίζονταν. Απαντήσεις ενδεχομένως στην υπόθεση, να δώσει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του θύματος, καθώς αξιωματικοί της ασφάλειας εξετάζουν ακόμη και την περίπτωση, ο 19χρονος να είχε ραντεβού με τον δολοφόνο του.

Η δολοφονία που σημειώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Μαρτίου, έχει πολλά κενά ως προς το τι προηγήθηκε, αλλά και πως εξελίχθηκε. Οι γονείς του 19χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον γιο τους. 

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξετάζουν το ενδεχόμενο της ληστείας, αν και χάνει έδαφος όσο συλλέγονται καταθέσεις, αλλά και αυτό των προσωπικών διαφορών του θύματος με τον δράστη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας του φονικού δεν ήταν μόνο η φίλη του 19χρονου, αλλά τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται για να καταθέσουν.


σχετικα αρθρα