current views are: 14

20 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση05:30

Κόρη πασίγνωστου ποδοσφαιριστή συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στη Γλυφάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη καλλονή έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Δημοσίευση 05:30’

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη καλλονή έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Νέους μπελάδες στον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή πατέρα της προκάλεσε η… ανήσυχη  22χρονη κόρη του, η οποία εντοπίστηκε στην Μαρίνα της Γλυφάδας, από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου,  να έχει στην κατοχή της ποσότητα ναρκωτικών.

Η κόρη του άλλοτε “γκολτζή”, με μεγάλη καριέρα σε κλαμπ της Ευρώπης, όπως αυτό της Γιουβέντους και της Λάτσιο, αλλά και με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα σε μεγάλη ομάδα, εντοπίστηκε να κατέχει ποσότητα χασίς το βράδυ του Σαββάτου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.  Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη αλλοδαπή καλλονή έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Τον Ιούλιο του 2017,  η τότε 21 έτους κόρη του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στον Βοτανικό και όπως είχε προκύψει, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε η 22χρονη και επέβαιναν μια ακόμη κοπέλα και δύο αγόρια, βγήκε από το οδόστρωμα, καβάλησε πεζοδρόμιο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα. Το ατύχημα είχε σημειωθεί με το αυτοκίνητο της μητέρας της.

Το γεγονός είχε καταγγελθεί από τον πατέρα ενός εκ των παιδιών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο της νεαρής και είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. 


σχετικα αρθρα