ΕΛΛΑΔΑ

Στα... ίχνη του νεαρού που δολοφόνησε τον 19χρονο στο Μαρούσι

Δημοσίευση 21 Μαρτίου 2018, 07:03 / Ανανεώθηκε 21 Μαρτίου 2018, 08:56
Στα... ίχνη του νεαρού που δολοφόνησε τον 19χρονο στο Μαρούσι
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα έχουν περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους για τον δράστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε κλίμα οδύνης έγινε χθες η κηδεία του 19χρονου που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι. Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον νεαρό στο νεκροταφείο στο Καματερό. 

Που στρέφονται οι έρευνες

Η Ασφάλεια Αττικής ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή κάθε στοιχείο, σε μια προσπάθεια άμεσης εξιχνίασης του στυγερού εγκλήματος. Το ενδεχόμενο της ληστείας απομακρύνεται και πλέον όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για προσωπικές διαφορές. 

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα έχουν περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους για τον δράστη. Ήδη έχουν στα χέρια τους μια πρώτη περιγραφή του δράστη, έτσι όπως τον είδαν μέσα στην νύχτα ορισμένοι από την παρέα του 19χρονου και κυρίως η 17χρονη φίλη του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από τις καταθέσεις που έχουν δώσει οι φίλοι του θύματος, πρόκειται για νεαρό άνδρα ψηλό 1:75 με 1:80, οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και είχε κανονική σωματοδομή.