current views are: 6

21 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση18:48

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ζευγάρι για κατοχή ναρκωτικών

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 500 γραμμάρια ηρωίνης.

Δημοσίευση 18:48’

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 500 γραμμάρια ηρωίνης.

Δύο Έλληνες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 500 γραμμάρια ηρωίνης, σύμφωνα με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ο λόγος για μια 38χρονη και έναν 47χρονο που συνελήφθησαν χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε την ώρα που είχε πάει να παραλάβει μια συσκευασία από το σημείο που έκρυβε τα ναρκωτικά. Ακινητοποιήθηκαν και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 504 γραμμάρια ηρωίνης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι και εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνεια της. Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 38χρονη και ο 47χρονος, παρέλαβαν τη συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης, μετά από εντολή 62χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα και έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά τις αστυνομικές αρχές. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα