current views are: 7

22 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση14:26

«Θέλω να αυτοκτονήσω»: Το ξέσπασμα πατέρα στην Κάλυμνο που κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη του για 5 ευρώ

«Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω, μου έρχεται να αυτοκτονήσω»

Δημοσίευση 14:26’
Κολωνός

«Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω, μου έρχεται να αυτοκτονήσω»

«Θέλω να αυτοκτονήσω» κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα που κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη του για 5 ευρώ στην Κάλυμνο.

«Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω, μου έρχεται να αυτοκτονήσω» με τρεμάμενη φωνή ο Λ.Α που κατηγορείται πως εξέδιδε την  14χρόνη κόρη του έναντι 5 ευρώ σε ένα 67χρονο γείτονά του στην Κάλυμνο, μιλάει   μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, στο Newpost για όσα τον βαρύνουν και υποστηρίζει πως δεν γνώριζε όσα περνούσε το άτυχο κορίτσι στα χέρια του βιαστή της. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Αύγουστο του 2017 και είχε προκαλέσει σάλο τόσο στο ακριτικό νησί, όσο και στην κοινή γνώμη της χώρας.

Στις 18 Αυγούστου του 2017 εν μέσω θερινής ραστώνης, η είδηση του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού στην Κάλυμνο, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία». Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Λ.Α, πατέρας του κοριτσιού, την εξέδιδε από τη  τρυφερή ηλικία των 11 ετών, σε έναν 67χρονο έναντι 5 ευρώ! Το γεγονός είχε καταγγείλει το ίδιο το κορίτσι σε συγγενικό της πρόσωπο και άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες σύλληψης του πατέρα του και του βιαστή της. «Μάρτυς μου ο θεός δεν το έκανα, έχω τρελαθεί. Από τα 11 της το έκανε ο αλήτης» .

Επτά μήνες μετά τα συνταρακτικά γεγονότα του Αυγούστου, ο πατέρας του θύματος μιλάει για πρώτη φορά σε μέσο ενημέρωσης. Με δάκρυα στα μάτια, δηλώνει πως, Έχω χάσει την οικογένεια μου, το παιδί μου, δεν ξέρω τι να κάνω, μας έχει διαλύσει. Το παιδί είναι σε ορφανοτροφείο στο Ίλιον, δεν έχουμε επικοινωνήσει και με ζητάει». Ο Λ.Α, επιμένει πως δεν είχε γνώση όσων φρικτών βίωνε το ανήλικο παιδί του, μάλιστα υποστηρίζει ότι, «συγγενείς μου είχαν πάει το 2016 στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου και το κατήγγειλαν, αλλά δεν μου είχαν αναφέρει κάτι, μάλιστα όταν το έμαθε τους εκβίαζε πως θα τους κάνει κακό, δεν προχώρησε τότε η υπόθεση». Οι δυο κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι στις ίδιες φυλακές αναμένοντας να οριστεί τακτική δικάσιμος. «Δεν μπορώ να τον βλέπω, ταράζομαι, πίνω ηρεμιστικά για να μην σκέφτομαι τι έχει γίνει», συμπληρώνει.


σχετικα αρθρα