current views are: 7

23 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση05:36

Προσωπικές διαφορές πίσω από το μαχαίρωμα του μποξέρ στην Καλλιθέα

Αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκή συγκράτησε τον αριθμό του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες

Δημοσίευση 05:36’
μαχαίρι

Αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκή συγκράτησε τον αριθμό του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες

Οι προσωπικές διαφορές που σχετίζονται με τη μη καταβολή 1.000 ευρώ, εκτιμάται πως ήταν το κίνητρο του μαχαιρώματος ενός 22χρονου στην συμβολή των οδών Ιφιγενείας και Σωκράτους στην Καλλιθέα.

Αρχικά το θύμα, ο οποίος ασχολείται με το μποξ και έχει χαρακτηριστική σωματική διάπλαση, είχε υποστηρίξει  στους αστυνομικούς που είχαν μεταβεί στο σημείο, πως οι δράστες του επιτέθηκαν με σκοπό την ληστεία.

Όπως προκύπτει όμως απο αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα συνομίλησε σε έντονο ύφος με τα τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Όταν βγήκαν από το όχημα και κινήθηκαν εναντίον του, πρόλαβε να γρονθοκοπήσει έναν από τους τρεις.

Τη στιγμή εκείνη, ένας από τους άλλους δράστες, αλβανικής υπηκοότητας, σύμφωνα με αναφορές, του κατάφερε δύο μαχαιριές, μια στη μέση και μια στο αριστερό μέρος του στήθους.

Αιφνιδιασμένος ο 22χρονος έπεσε δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, όπου υπήρχαν τζάμια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε χέρια και πόδια. Αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής, ήταν ένας φίλος του 22χρονου μποξέρ που συγκράτησε και τον αριθμό του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και το ανέφερε στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν πρώτοι στην περιοχή.

Το αιματηρό επεισόδιο, έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καφετέριας στην περιοχή και το εξετάζουν αστυνομικοί της ασφάλειας στην Καλλιθέα. Μάλιστα για το επεισόδιο έχει γίνει και μια προσαγωγή, ενώ αναζητούνται οι δράστες.


σχετικα αρθρα