current views are: 6

24 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση16:03

Βίντεο: Η στιγμή της εισβολής αναρχικών σε δικηγορικά γραφεία

“Όσα κεφάλια κι αν βγάζει το τέρας του μπούλινγκ των εκβιαστών – εταιρειών θα του τα κόψουμε”

Δημοσίευση 16:03’

“Όσα κεφάλια κι αν βγάζει το τέρας του μπούλινγκ των εκβιαστών – εταιρειών θα του τα κόψουμε”

Βίντεο από το “ντου” της Αναρχικής Συλλογικότητας Καλλιθέας Μοσχάτου σε σε δύο δικηγορικά γραφεία στην οδό Μπούσγου στην Αθήνα που διαχειρίζονται “κόκκινα” δάνεια για funds και οφειλές σε εταρείες κινητής τηλεφωνίας, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia.

Σε σχετικό κείμενο, μάλιστα, προειδοποιούν: “Όσα κεφάλια κι αν βγάζει το τέρας του μπούλινγκ των εκβιαστών – εταιρειών θα του τα κόψουμε” .

Ολόκληρο το κείμενο:

“Φραγμό στους δήμιους

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν αναρίθμητες, θα μπορούσε να πει κανείς, εταιρείες που διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για funds καθώς και λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας. Απειλούν και εκβιάζουν μέχρι και για ασήμαντα ποσά ενώ δεν διστάζουν να διασύρουν στην εκφοβιστική λαίλαπα τον συγγενικό και μη περίγυρο βιοπαλαιστών, παρενοχλώντας τους εξίσου.

Τα κοράκια του καπιταλισμού με τις ευλογίες του κράτους σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ανέχειας που ο ίδιος ο καπιταλισμός με κύριο μέσο τις τράπεζες δημιούργησε και μας θέτει όλους μας συνεχώς και σταθερά στο στόχαστρο. Πώς αλλιώς η οικονομία θα αναπτυχθεί και οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι πάνω στις πλάτες μας άλλωστε;

Την Πέμπτη, 22/3 πραγματοποιήσαμε δράση μας ενάντια στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας ΧΑΝΙΚΙΑΝ ΚΑΡΟΛΟΣ & ΣΥΝ. ΔΙΚ. ΕΤΑΙΡΙΑ,οι οποίοι διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για funds και οφειλές για εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Είναι μία από τις εταιρείες που θέτουν στον κρόταφο των οφειλετών την τηλεφωνική συσκευή και για τους οποίους θα μπορούσε να ειπωθεί η φράση “ όποιος μιλά έτσι, μπορεί και να πυροβολεί”. Ναι, σκοτώνουν με τον τρόπο τους. Δολοφονούν καθημερινά τον μεροκαματιάρη, τον βιοπαλαιστή που βλέπει τα δάνεια και τις συνδρομές να τον στραγγαλίζουν οικονομικά.
Η χθεσινή παρουσία μας ήταν μία ακόμα απάντηση στα κεφάλαια ή αλλιώς κεφάλια της λερναίας ύδρας των εισπρακτόρων του θανάτου. Όσα κεφάλια κι αν βγάζει το τέρας του μπούλινγκ των εκβιαστών – εταιρειών θα του τα κόψουμε”.

 


σχετικα αρθρα