current views are: 5

26 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση11:50

80 ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΟΠΑΠ και πολλά ειδικά στοιχήματα

Ειδικό στοίχημα για τον Σέρχιο Αγκουέρο. Θα μπορέσει να είναι ο πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Δημοσίευση 11:50’

Ειδικό στοίχημα για τον Σέρχιο Αγκουέρο. Θα μπορέσει να είναι ο πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι ένα από τα μεγάλα «όπλα» της Εθνικής Αργεντινής στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα καταφέρει να βγει πρώτος σκόρερ;

Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο, σκόραρε επί ρωσικού εδάφους. Πέτυχε το γκολ, με το οποίο η Εθνική Αργεντινής κέρδισε, με 1-0, στη Μόσχα, τη Ρωσία. Σκόραρε και στο επόμενο φιλικό, στην ήττα με 4-2 της Αργεντινής από τη Νιγηρία. Έχει πετύχει 36 γκολ με το εθνόσημο και είναι τρίτος σκόρερ όλων των εποχών. Στην πρώτη θέση με 61 γκολ βρίσκεται ο Μέσι και στη δεύτερη με 54 ο Μπατιστούτα, ο οποίος είναι ο αρχισκόρερ της Αργεντινής στα Παγκόσμια Κύπελλα, με 10 γκολ συνολικά. Τελευταία φορά, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ από την Αργεντινή, σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν το μακρινό 1978, όταν ο Μάριο Κέμπες είχε πετύχει 6 γκολ.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει σήμερα ειδικό στοίχημα για τον Σέρχιο Αγκουέρο, ως πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση. Για 24 ώρες, μέχρι το επόμενο δηλαδή ειδικό στοίχημα, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, ποντάροντας στον Αγκουέρο.

Απομένουν 80 ημέρες για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάθε ημέρα, υπάρχει και μία νέα μεγάλη ευκαιρία, για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ειδικά στοιχήματα μακράς διάρκειας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Προσφέρονται πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα, για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν από τώρα, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις, στον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και στους νικητές των οχτώ ομίλων.


σχετικα αρθρα