current views are: 7

27 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση10:01

Αντιδήμαρχος Μενιδίου στο Newpost: Απόπειρα απαγωγής 7χρονου μετά την παρέλαση!

Όπως περιέγραψε στο Newpost ο αντιδήμαρχος της περιοχής, ο άγνωστος πλησίασε τον μικρό μαθητή και άρχισε να βγάζει σέλφι μαζί του.

Δημοσίευση 10:01’
αρθρο-newpost

Όπως περιέγραψε στο Newpost ο αντιδήμαρχος της περιοχής, ο άγνωστος πλησίασε τον μικρό μαθητή και άρχισε να βγάζει σέλφι μαζί του.

Την απόπειρα απαγωγής ενός ανήλικου παιδιού, λίγη ώρα μετά την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μενιδίου, Στάθης Τοπαλίδης, στο Newpost.

Ο κ. Τοπαλίδης, δήλωσε πως λίγη ώρα μετά την παρέλαση ένας άγνωστος, πακιστανικής καταγωγής, επιχείρησε στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου να παραπλανήσει ένα 7χρονο αγοράκι, προφανώς με σκοπό την απαγωγή του. Όπως περιέγραψε στο Newpost ο αντιδήμαρχος της περιοχής, ο άγνωστος πλησίασε τον μικρό μαθητή και άρχισε να βγάζει σέλφι μαζί του.

Είχε, μάλιστα, μαζί του ένα βαμβάκι το οποίο εκτιμάται ότι ήταν εμποτισμένο με ένα υλικό που θα το έβαζε στο πρόσωπο του παιδιού, αναφέρει στην αναφορά του ο κ. Τοπαλίδης.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον άνδρα και απαίτησαν να σβήσει από το κινητό τους τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει. Ο Πακιστανός αρνήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Ο πατέρας του παιδιού, αλλά και άλλοι πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, τον πήραν στο κυνήγι και σύμφωνα με τον κ. Τοπαλίδη, ο Πακιστανός σταμάτησε και έβγαλε φαλτσέτα! Αυτό έκανε τον πατέρα και τους υπόλοιπους να σταματήσουν, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Ωστόσο, οι γονείς δεν έκαναν επίσημη καταγγελία του περιστατικού και η αστυνομία αναζητά τον Πακιστανό για το περιστατικό με τη λεπίδα.

 


σχετικα αρθρα