current views are: 11

28 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση15:26

Επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού με τα ΜΑΤ πριν από την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά – VIDEO

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση

Δημοσίευση 15:26’

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση

Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων πριν από  την εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Θεοξένια» στο κέντρο του Πειραιά, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Περί τους 70 με 100 οπαδούς των ερυθρολεύκων συγκεντρώθηκαν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να κινηθούν προς τον χώρο της εκδήλωσης. Μονάδες των ΜΑΤ κατάφεραν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών, ενώ οι συγκεντρωμένοι άναψαν ορισμένους κάδους απορριμμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια άτομα έριξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά, κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα ασφαλείας, ενώ τα πνεύματα ηρέμισαν. 

Ήδη η εκδήλωση άλλαξε μία φορά χώρο διεξαγωγής λόγω φόβων για επεισόδια. Κι αυτό διότι η παρουσία του κ. Τσακαλώτου, γνωστού για τα φιλο-ΠΑΟΚ αισθήματά του, προκάλεσε την κινητοποίηση μερίδας οργανωμένων του Ολυμπιακού που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εις βάρος του κ. Τσακαλώτου.

Μάλιστα, με μετριοπαθείς εκφράσεις, καλούσαν τους ερυθρόλευκους οπαδούς να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση «υποδοχής αυτών που πολεμάνε τον Ολυμπιακό και επιθυμούν τη διάλυση του Μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού του πλανήτη». 


σχετικα αρθρα