current views are: 27

29 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση04:01

Αυτός είναι ο διάσημος Αλβανός DJ που συνελήφθη με 5 κιλά χασίς στη Ρόδο

Ο 25χρονος Kupsi Orges ή αλλιώς Visy όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, είχε μεταβεί στο «νησί των Ιπποτών» προκειμένου να δώσει το παρόν σε εκδήλωση ομοεθνών του.

Δημοσίευση 04:01’

Ο 25χρονος Kupsi Orges ή αλλιώς Visy όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, είχε μεταβεί στο «νησί των Ιπποτών» προκειμένου να δώσει το παρόν σε εκδήλωση ομοεθνών του.

Χειροπέδες σε πασίγνωστο Αλβανό dj πέρασαν άνδρες του λιμενικού στη Ρόδο καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει 5 κιλά και 391 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 25χρονος Kupsi Orges ή αλλιώς Visy όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, είχε μεταβεί στο «νησί των Ιπποτών» προκειμένου να δώσει το παρόν σε εκδήλωση ομοεθνών του. Ο πασίγνωστος dj είχε τοποθετήσει τα ναρκωτικά μέσα σε πέντε πλαστικές συσκευασίες μέσα στη βαλίτσα του. Μαζί του συνελήφθη και ένας 18χρονος Έλληνας που κατηγορείται και αυτός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι άνδρες του λιμενικού τους συνέλαβαν μόλις βγήκαν από το πλοίο που είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά.

Ο Visy είναι πασίγνωστος στην γειτονική χώρα και πραγματοποιεί εμφανίσεις και στην Ελλάδα, είτε ως προσκεκλημένος σε νυχτερινά κέντρα, είτε σε γάμους και εκδηλώσεις Αλβανών που κατοικούν στην Ελλάδα.  Μάλιστα φέρεται να είναι μεταξύ των κορυφαίων στην γειτονική χώρα, με πολλούς ακολούθους στα μαγαζιά που εμφανίζεται, κυρίως νεαρής ηλικίας.

Όπως ανέφερε o Visy στους λιμενικούς που είναι επιφορτισμένοι με την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας. «Πήρα χρήματα για να μεταφέρω τα ναρκωτικά εδώ, δεν ξέρω κάτι παραπάνω».  Πλέον οι λιμενικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο γνωστός Αλβανός DJ να είχε μεταφέρει και στο παρελθόν ποσότητες ναρκωτικών από την χώρα του στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του.


σχετικα αρθρα