current views are: 10

31 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση05:50

Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος κρατούσε φυλακισμένα τα ξαδέρφια του

Ο 58χρονος φέρεται να τους αποσπούσε χρήματα

Δημοσίευση 05:50’

Ο 58χρονος φέρεται να τους αποσπούσε χρήματα

Μια πρωτοφανή καταγγελία έκαναν δύο αδέλφια για τον ξάδελφό τους στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως είπαν στις αρχές ο 58χρονος ξάδελφος, δημοτικός υπάλληλος στο επάγγελμα τους κρατούσε ομήρους εδώ και περίπου 8 μήνες.

Το νήμα της απίστευτης αυτής υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται το βράδυ της Παρασκευή μετά από τηλεφώνημα στις αρχές.

Την καταγγελία έκανε ένας 47χρονος ο οποίος κατήγγειλε ότι αυτός και 48χρονη αδερφή του βρίσκονται όμηροι επί οχτώ μήνες στο σπίτι του 58χρονου ξαδέρφου τους στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο Ωραιόκαστρο, εντόπισαν τα θύματα, τα οποία ήταν δεμένα με χειροπέδες και στη συνέχεια αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 58χρονο που κατηγορείται ως «εγκέφαλος» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα θύματα ήταν «φυλακισμένα» από τα τέλη Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 58χρονος το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας δέσει με χειροπέδες τα χέρια των αιχμαλώτων του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε.

Όλο αυτό το διάστημα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο 58χρονος πήγαινε σε τράπεζες μαζί με τον 47χρονο ξάδερφό του, τον οποίο μέσω απειλών έπειθε να μεταβιβάζει χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς είτε στο δικό του είτε στης 23χρονης κόρης του σε βάρος της οποίας επίσης σχηματίστηκε δικογραφία.

Τα δύο ξαδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

Πληροφορίες που μετέδωσε το Epsilon ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζαν και σοβαρά προβλήματα υγείας.

* Με πληροφορίες ΣΚΑΪ, dailythess και thestiva, βίντεο από politesoraiokastrou.gr


σχετικα αρθρα