ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις αλλοδαπών μεταναστών στην Μυτιλήνη

Δημοσίευση 2 Απριλίου 2018, 16:19 / Ανανεώθηκε 2 Απριλίου 2018, 16:22
Συλλήψεις αλλοδαπών μεταναστών στην Μυτιλήνη
Facebook Twitter Whatsapp

Κατά τη διάρκεια ελέγχου, να συμμορφωθούν στις υποδείξεις αστυνομικών, τους απώθησαν βίαια και ακολούθως αντιστάθηκαν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

 Συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς δύο αλλοδαποί μετανάστες, ηλικίας 24 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας.

Οι συλληφθέντες, αρνήθηκαν, κατά τη διάρκεια ελέγχου, να συμμορφωθούν στις υποδείξεις αστυνομικών, τους απώθησαν βίαια και ακολούθως αντιστάθηκαν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Επίσης, συνελήφθη στη Μόρια από αστυνομικούς ένας αλλοδαπός μετανάστης ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της αντίστασης. Συγκεκριμένα, στον καταυλισμό της Μόριας ο 38χρονος, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εξύβρισε τους αστυνομικούς, τους απείλησε και ακολούθως προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.