current views are: 6

5 Απριλίου 2018
Δημοσίευση07:51

Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Πενταμελής σπείρα και ένα κινητό στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ.

Αναζητούν DNA των δραστών στα ρούχα του 52χρονου επιχειρηματία

Δημοσίευση 07:51’

Αναζητούν DNA των δραστών στα ρούχα του 52χρονου επιχειρηματία

Κοινά στοιχεία με ακόμη έξι τουλάχιστον εισβολές παρουσιάζει ο τρόπος δράσης των εισβολέων που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν πως πρόκειται για σπείρα, στην οποία συμμετέχουν πέντε άτομα, που με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά “χτυπάει” πολυτελή σπίτια σε Νότια και Βόρεια Προάστια. Χαρακτηριστικό της δράσης τους αποτελεί η σκληρότητα που επιδεικνύουν και τα βασανιστήρια που υποβάλουν στα θύματα τους.

Οι αρχές εξετάζουν μέσω άρσης τηλεφωνικού απορρήτου τυχόν κοινό αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιούν οι δράστες για να επικοινωνούν κατά και μετά την ενέργειά τους. Παράλληλα, προσπαθούν να απομονώσουν γενετικό υλικό από τα ρούχα του 52χρονου, ο οποίος πάλεψε σώμα με σώμα μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Η σπείρα φέρεται να έχει ληστέψει το σπίτι του Λευτέρη Πανταζή, την οικία μιας πρώην συζύγου εφοπλιστή, καθώς και μιας δικηγόρου στη Βούλα.

Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του 52χρονου

Για τέταρτη ημέρα ο 52χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Γ. Γεννηματάς”, σε καταστολή.

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, αλλά είναι σημαντικό ότι είνια σταθερή.

Μάλιστα οι θεράποντες ιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι, καθώς ο 52χρονος ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή, όπως ανέφερε και το νεότερο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.

 


σχετικα αρθρα