Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις νεαροί, ο 26χρονος Ηρακλειώτης και οι δύο 20χρονοι από την Αλβανία, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό της 16χρονης ύστερα από αναγκαστική χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι τρεις νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι, οι μεν 20χρονοι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το βιασμό της κοπέλας, ο μεν 26χρονος ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεσή της, σύμφωνα με το flashnews.gr

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος από το Ηράκλειο ήταν εκείνος που το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, αφού την βίασε και την «πότισε» ναρκωτικά, την περιέφερε από σπίτι σε σπίτι «πασάροντάς» την σε φίλους του, με αποτέλεσμα τον ομαδικό βιασμό της.

Οι άλλοι δύο 20χρονοι αλλοδαποί, αναγνωρίστηκαν από το ανήλικο κορίτσι ως δύο από τους βιαστές της που μετείχαν στη φρίκη που έζησε από το βράδυ εκείνο μέχρι το πρωί της Τρίτης που έφτασε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση βιασμό της.

Μάλιστα η 16χρονη δήλωσε στις αρχές ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, αλλά σε καμία περίπτωση τα όσα συνέβησαν το περασμένο τριήμερο δεν έγιναν με τη θέλησή της.