ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλευρό των δικαστικών επιμελητών οι συμβολαιογράφοι για το επεισόδιο στο «Μακελειό»

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2018, 17:47 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2018, 17:32
Στο πλευρό των δικαστικών επιμελητών οι συμβολαιογράφοι για το επεισόδιο στο «Μακελειό»
Facebook Twitter Whatsapp

Ανακοίνωση του Συλλόγου για το χθεσινό περιστατικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο πλευρό των δικαστικών επιμελητών μετά το χθεσινό επεισόδιο  στα γραφεία της εφημερίδα «Μακελειό», στέκεται ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Σε ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας, μετά το θλιβερό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», κατά το οποίο συνάδελφός τους βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο ωμή μορφή βίας, που δεν είναι άλλη από την απειλή κατά της ανθρώπινης ζωής.

Ακόμη, ο Σύλλογος αναφέρει ότι ο κλάδος τους «έχει αντιμετωπίσει κατά επανάληψη φαινόμενα βίας με τη μόνη αυθαίρετη καταδίκη ορισμένων ότι εκτελούμε τα νόμιμα καθήκοντά μας».

Ως εκ τούτου, «οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και η άσκηση βίας κατά εκπροσώπων της Δικαιοσύνης και του νόμου δεν θα μπορούσαν να μην καταδικαστούν απερίφραστα από εμάς», υπογραμμίζουν οι συμβολαιογράφοι και προσθέτουν: «Άλλωστε πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει ότι ορισμένοι επιθυμούν την κατάλυση της νομιμότητας προς ίδιον και μόνον όφελος».