ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 40χρονης που πνίγηκε στον Λάδωνα: «Όλα για την κονόμα κι όσους πάρει ο Χάρος;»

Δημοσίευση 9 Απριλίου 2018, 20:43 / Ανανεώθηκε 9 Απριλίου 2018, 20:50
Πατέρας 40χρονης που πνίγηκε στον Λάδωνα: «Όλα για την κονόμα κι όσους πάρει ο Χάρος;»
Facebook Twitter Whatsapp

Η μοιραία βάρκα στην οποία επέβαινε η 40χρονη έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση για το περιστατικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα. «Πήγε τους υπόλοιπους και παράτησαν το κορίτσι μου εγκλωβισμένο λέει, σε κάτι κλαδιά», δηλώνει και αποκαλύπτει πως δύο ημέρες πριν είχε ξανακάνει το extreme sport στο ποτάμι με την ίδια εταιρεία.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας της άτυχης 40χρονης λέει:

«Μπαίνεις μέσα σε μια βάρκα να σε πάει βόλτα, να αποκτήσεις μια εμπειρία του ράφτινγκ και παίρνεις για τον α ή β λόγο και τη γυναίκα σου κ.τ.λ.. Εσύ είσαι δυνατός και η γυναίκα σου δεν είναι. Δεν περιμένεις ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι;», προσθέτει. «Πώς παίρνεις ψυχές χωρίς να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τις καλύψεις. Αντε, πήραμε ψυχές για να πάρουμε το μεροκάματο, την “κονόμα” και όσους πάρει ο χάρος;»

Εν τω μεταξύ, η μοιραία βάρκα στην οποία επέβαινε η 40χρονη έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση για το περιστατικό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αρχές εξετάζουν εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, εάν το προσωπικό είχε την κατάλληλη εκπαίδευση, εάν η 40χρονη εντοπίστηκε άμεσα και εάν έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.