current views are: 10

11 Απριλίου 2018
Δημοσίευση05:33

Τουρκικός Τύπος: Σενάριο βύθισης ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο

Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία

Δημοσίευση 05:33’

Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ μόνο περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μιλάει για ένα εφιαλτικό σενάριο με το τι θα συμβεί αν το τουρκικό πολεμικό ναυτικό βυθίσει ελληνικό πλοίο.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Μανώλης Κωστίδης πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται στην πιθανότητα ένα τουρκικό πλοίο να “χτυπήσει” και να βυθίσει ένα πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. 

“Όταν ανεβαίνει η ένταση στο Αιγαίο, το να γίνει κάποιο επεισόδιο, ας πούμε το τουρκικό ναυτικό να βυθίσει ένα ελληνικό πλοίο, και ξαφνικά όλες οι χώρες της Ευρώπης και οι ΗΠΑ να δημιουργήσουν μια συμμαχία εναντίον της Τουρκίας, είναι ένα πιθανό σενάριο και πρέπει να το προσέξουμε αυτό” τονίζει ο αρθρογράφος και εκφράζει το φόβο να πρ’οκειται για προβοκάτσια, ίσως από γκιουλενιστές, με στόχο να βρεθεί η Τουρκία σε δύσκολη θέση!

ΜΙα μέρα μετά το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο, που πραγματοποιήσε χαμηλή πτήση πάνω από τη Ρω, οι Τούρκοι συντηρούν την ένταση και μάλιστα το σενάριο θυμίζει έντονα τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου του Λιμενικού στα Ίμια.


σχετικα αρθρα