Τώρα το καλοκαίρι που έχετε περισσότερο χρόνο είναι ευκαιρία να μοιραστείτε ωφέλιμο χρόνο με τα παιδιά σας και να γυμναστείτε παράλληλα. Το χειμώνα με τα σχολεία και τη δουλειά σας είναι δύσκολο να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Τώρα, όμως, το καλοκαίρι εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό, βγείτε με τα παιδιά σας έξω και διασκεδάστε ενώ ταυτόχρονα καίτε θερμίδες.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στον κήπο σας. Δοκιμάστε να μάθετε στα παιδιά σας κουτσό ή hoola hoops και καλέστε τα παιδιά των γειτόνων για να παίξετε όλοι μαζί κρυφτό ή κυνηγητό. Μπορείτε να οργανώσετε ένα κυνήγι θησαυρού ή να επιδοθείτε σε κηπευτικές εργασίες. Δώστε τους ένα μεγάλο μάθημα πάνω στη φύση βάζοντας τα να φυτέψουν μαζί σας φυτά που δε χρειάζονται μεγάλη φροντίδα και παρακολουθήστε μαζί πως αυτά μεγαλώνουν.

Τέλος, αν τα παιδιά σας είναι αρκετά μικρά αγοράστε ένα πιστόλι που πετά μπουρμπουλήθρες ή ένα ανεμιστήρα που ψεκάζει νερό και κυνηγηθείτε στον κήπο με τους μικρούς σας ήρωες.Πηγή: queen.gr