current views are: 10

12 Απριλίου 2018
Δημοσίευση06:20

Ανατροπή στο θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον έδεσαν και τον σκότωσαν»

Φωτογραφία – ντοκουμέντο

Δημοσίευση 06:20’

Φωτογραφία – ντοκουμέντο

Νέα στοιχεία για το θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι γονείς του άτυχου νέου δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση, καθώς δεν τους έπεισε η ιατροδικαστική έκθεση, που έκανε λόγο για δυστύχημα. Από χθες έχουν καταθέσει στον προϊστάμενο της Εισσαγγελίας Κω μια φωτογραφία ντοκουμέντο, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso» και -σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας- αποδεικνύει ότι ο θάνατος του 21χρονου δεν οφειλόταν σε πτώση, αλλά σε δολοφονική ενέργεια.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής εξαφανίστηκε στις 19 Νοεμβρίου 2017 και εντοπίστηκε νεκρός έξι ημέρες μετά.

Τα σημάδια στα χέρια

Σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή, στη φωτογραφία ο 21χρονος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος.
«Μαζί με τον συνεργάτη μου, Γιώργο Μανίκα, διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι«.

Καμία αμφιβολία

Από την πλευρά του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μαζί με τον δικηγόρο Κω και εξαιρετικό συνάδελφο, Κωνσταντίνο Ασλάνη, καταθέσαμε στον κ. Εισαγγελέα φωτογραφικό υλικό, από το οποίο αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση, όπως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση άφησε να εννοείται«.

Και συνέχισε: «Το φωτογραφικό αυτό υλικό δείχνει ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, ύστερα από μία πιθανώς άτυχη συνάντηση, χτυπήθηκε και μετέπειτα δέθηκε, με βάση τα ορατά δια γυμνού οφθαλμού σημάδια περίδεσης».

Φωτογραφία από Espresso


σχετικα αρθρα