Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου, σε ανακοίνωσή τους αφού σημειώνουν ότι, «στα πλαίσια της απεργίας, διεξήγαγαν κινητοποιήσεις που έγραψαν ιστορία χωρίς κανένα επεισόδιο, χωρίς έκτροπα και έκτροπα», εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για «την εισήγησή του και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδας, έτσι ώστε να εκφραστεί η δημόσια στήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας από αυτό το όργανο». Προσθέτουν πως, «αν και οι περιφερειάρχες της χώρας αποτελούν, σε πολλές περιπτώσεις, εκτελεστικά όργανα της κεντρικής εξουσίας και, εκ των πραγμάτων, θα εφαρμόσουν τον όποιο νόμο επιβάλει αυτή, ελπίζουμε ότι η στήριξη που θα μας παράσχουν στην περίπτωση επιμονής του κ. Ραγκούση σε παρεμβάσεις που θα διαλύουν την μικροϊδιοκτησία και θα απορυθμίζουν την κοινωνία, ανάγοντας το ταξί σε μοναδική λύση του προβλήματος ανεργίας στη χώρα, θα είναι μεγάλη».

Επίσης εκφράζουν ευχαριστίες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και το εμπλεκόμενο προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων και της τροχαίας, γιατί, ''συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή εξέλιξη των κινητοποιήσεων''.

Τέλος οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου δηλώνουν έτοιμοι, αν χρειαστεί, για νέο γύρο κινητοποιήσεων και βάλλουν ευθέως κατά του υπουργού Υποδομών αναφέροντας, «επισημαίνουμε ότι η τοποθέτηση του υπουργού Γιάννη Ραγκούση αμέσως μετά την αναστολή (έως 05/09/11) των απεργιακών μας κινητοποιήσεων και η απέλπιδα προσπάθειά του να συκοφαντήσει τον σαφέστατα κλαδικό αγώνα μας ως υποκινούμενο από κόμματα, δείχνει ότι θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά και ότι έχει χαράξει το δικό του δρόμο, αγνοώντας τους πάντες και τα πάντα: το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για το ταξί, τις θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης (όταν μάλιστα εβδομάδες πριν ο κ. πρωθυπουργός εναγωνίως αναζητούσε συναινετικές λύσεις), τις σφοδρές εκπεφρασμένες αντιδράσεις των μισών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την προηγούμενη συμφωνία μας με τον κ. Ρέππα, την σύμφωνη γνώμη της τρόικας και την ευρωπαϊκή πρακτική».