current views are: 8

19 Απριλίου 2018
Δημοσίευση10:44

Κανονικά από αύριο το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων

Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ανακοινώσει αλλαγές των δρομολογίων

Δημοσίευση 10:44’
ape mpe

Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ανακοινώσει αλλαγές των δρομολογίων

Τη μη περαιτέρω κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης, αποφάσισε η πλειοψηφία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι. Αύριο από τις έξι τα ξημερώματα και μετά, τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνονται κανονικά. 

«Αναμένουμε αναλυτικά τις γραπτές θέσεις και διευκρινήσεις του υπουργού Ναυτιλίας, ούτως ώστε, αφού μελετηθούν και εκτιμηθούν από τη Διοίκηση, να καθορισθεί η περαιτέρω αγωνιστική μας πορεία» τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΠΝΟ. 

Η ΠΝΟ στην ανακοίνωσή της ζητά από την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας να λάβει σοβαρά υπόψη τα αιτήματά των ναυτικών προσθέτοντας ότι είναι «πανέτοιμοι για νέους αγώνες όπου και όταν χρειασθεί για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους».

Η ΠΝΟ ζητάει την κατάργηση του νόμου 4150/2013 για τις ειδικές συνθέσεις των πληρωμάτων στις γραμμές Πάτρας-Ιταλίας, αλλά αντιδρά και στο σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών λιμένων.

Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ανακοινώσει αλλαγές των δρομολογίων λόγω της απεργίας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα