current views are: 8

19 Απριλίου 2018
Δημοσίευση12:18

Αναρχικοί έσπασαν δυο περιπολικά – Κινδύνευσαν αστυνομικοί στη Μαυροματαίων

Αντιδρά η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων

Δημοσίευση 12:18’

Αντιδρά η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων

Την οργισμένη αντίδραση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών προκάλεσε η άνανδρη όπως τη χαρακτηρίζουν επίθεση που δέχτηκαν συνάδελφοί τους, στην συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Χέυδεν, με αποτέλεσμα να απειληθεί η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και να προκληθούν υλικές ζημιές σε δυο περιπολικά.

Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν σταθμευμένη μοτοσυκλέτα στο σημείο.

Οι αστυνομικοί διερωτώνται «Είναι και η οδός Μαυροματαίων στις περιοχές που αποτελούν άβατα;».  Όπως επισημαίνουν, «μέχρι χθες νομίζαμε ότι ήταν μόνο τα Εξάρχεια, ας μας απαντήσει η Πολιτεία. Πληροφορούμε τους πάντες ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο και μάλλον δεν θα είναι το τελευταίο. Η προσπάθεια ορισμένων μονίμως να υποβαθμίζουν αυτές τις καταστάσεις για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους στρέφεται εναντίον τόσο των αστυνομικών όσο και των φορολογούμενων συμπολιτών μας».

Οι αστυνομικοί της ένωσης Αθηνών χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» σε δημοκρατία η οποία ανήκει στον πολιτισμένο κόσμο και θέλει να λέγεται αστική να «συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, να μένουν αναπάντητα και μάλιστα να υποβαθμίζονται επικοινωνιακά».

Τέλος καλεί τους αρμοδίους να αντιμετωπίσουν «ως πολιτικό σύστημα την Ελληνική Αστυνομία βάσει της πραγματικότητας και όχι βάσει ιδεολογικής προσέγγισης».
 


σχετικα αρθρα