ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος καυγάς με «γαλλικά» στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας

Δημοσίευση 20 Απριλίου 2018, 17:44 / Ανανεώθηκε 20 Απριλίου 2018, 17:31
Facebook Twitter Whatsapp

Βαριές εκφράσεις

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στη Χαλκίδα με τον δήμαρχο, Χρήστο Παγώνη να τσακώνεται με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Βασίλη Γουρνή και να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις.

Όλα ξεκίνησαν κατά τον απολογισμό που έκανε ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης για το 2017. Ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γουρνής τον διέκοπτε συνεχώς φωνάζοντας «πάλι ψέματα λες...» με αποτέλεσμα ο κ. Παγώνης να χάνει τη ψυχραιμία του και να καθυβρίζει... Συγκεκριμένα, μιλώντας εκτός μικροφώνου του είπε: «Άει γ..., μ...»», προκαλώντας την έκρηξη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θανάση Ζεμπίλη.

Ο κ. Ζεμπίλης εκνευρίστηκε τόσο πολύ που ...πέταξε τα μικρόφωνα και διάφορα αντικείμενα που είχε μπροστά του, απαιτώντας να ζητήσει άμεσα συγγνώμη ο Δήμαρχος, ο οποίος πέρυσι, σύμφωνα με το eviazoom.gr, είχε ξαναμιλήσει προσβλητικά, εκείνη την φορά στον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μπάκα, φωνάζοντας του «η μ... έχει και όρια...άμα τα ξεπεράσεις μετά πάει...».

Πάντως, σύμφωνα με το eviazoom, αργότερα ο Δήμαρχος αρνήθηκε ότι καταφερόταν κατά του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου.