current views are: 9

21 Απριλίου 2018
Δημοσίευση09:09

Αλβανοί κακοποιοί οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 52χρονου επιχειρηματία

Στην Άνδρο η κηδεία του

Δημοσίευση 09:09’

Στην Άνδρο η κηδεία του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τους πυροβολισμούς που είχε δεχθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Η απόπειρα ληστείας είχε γίνει τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου, και από τότε ο επιχειρηματίας έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες της εισβολής και δολοφονικής επίθεσης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν πίσω από την επίθεση να βρίσκονται μέλη σπείρας Αλβανών κακοποιών, που είχαν προ τριετίας συλληφθεί για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους.

Μάλιστα πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες της φονικής ληστείας έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. 

Η σύλληψη των δραστών είναι πλέον ένα μεγάλο στοίχημα γιοα την ΕΛ.ΑΣ. Αυτό φαίνεται και στη συλληπτήρια ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του πολίτη που ανέφερε «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Στην Ανδρο το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

Στην Ανδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος έχασε τη μάχη για ζωή το πρωί της Παρασκευής.

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30, στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη χώρα του νησιού.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Ανδρου.

 


σχετικα αρθρα