Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ ΑΕ, με τον επικεφαλής της Θεόδωρο Σουμπάση να δηλώνει ότι βασικός στόχος αποτελεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα αναπτυξιακή πορεία για την πόλη, στηρίζοντας και την ελληνική επιχειρηματικότητα στη «μάχη» για την ενίσχυση της εξωστρέφειας.
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ ΑΕ Αναστάσιος Τζήκας επισήμανε- μεταξύ άλλων- ότι η νέα διοίκηση φιλοδοξεί να καταστήσει τη ΔΕΘ αυτό που ιστορικά υπήρξε, «ο σημαντικότερος μοχλός για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής».

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι: Νικόλαος Πέντζος, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Δημήτριος Λακασάς, πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Μάρκος Ασαέλ, καθηγητής Πολυτεχνείου (ΑΠΘ), Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, μέλος δ.σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Ματθαίος Αφεντουλίδης, εκπρόσωπος εργαζομένων της ΔΕΘ Α.Ε.
TAGS