ΕΛΛΑΔΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες «υιοθεσίας» από τη Βουλή των παιδιών του Μπαλταδώρου

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2018, 11:47 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2018, 12:55
Προχωρούν οι διαδικασίες «υιοθεσίας» από τη Βουλή των παιδιών του Μπαλταδώρου
Facebook Twitter Whatsapp

Σήμερα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής απέστειλε επιστολή στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με την οποία ζητεί να αποσταλούν τα απαραίτητα  έγγραφα για το θάνατο του Σμηναγού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της «υιοθεσίας».

Η Βουλή των Ελλήνων προωθεί με γοργούς ρυθμούς τη δέσμευσή της σύμφωνα με το Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, να ενισχύσει οικονομικά τα τέκνα του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος.

Σήμερα η αρμόδια επιτροπής της Βουλής απέστειλε επιστολή στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με την οποία ζητεί να αποσταλούν τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα για το θάνατο του Σμηναγού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της «υιοθεσίας» των ανήλικων τέκνων του.

Να σημειώσουμε ότι η Βουλή των Ελλήνων με αποφάσεις της Ολομέλειας από το 1998 και του Τμήματος Διακοπής Εργασιών ενισχύει οικονομικά, εν είδει «υιοθεσίας», τέκνα μελών των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Πηγή: ΑΠΕ