ΕΛΛΑΔΑ

«Drive your ambition», η νέα εποχή της Mitsubishi Motors

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2018, 15:59 / Ανανεώθηκε 25 Απριλίου 2018, 08:43
«Drive your ambition», η νέα εποχή της Mitsubishi Motors
Facebook Twitter Whatsapp

Στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, η Mitsubishi Motors παρουσίασε τη νέα της στρατηγική και το εταιρικό μήνυμα που τη συνοδεύει: «Drive Your Ambition», που μετατρέπει το όραμα σε πραγματικότητα, δημιουργώντας τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

Εκατόν ένα χρόνια μετά το λανσάρισμα του Model-A, του πρώτου ιαπωνικού αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε με κριτήριο τη μαζική παραγωγή, η Mitsubishi Motors καλωσορίζει μια νέα εποχή καινοτομίας που οδηγεί στο αύριο.

Τα 100 και πλέον χρόνια που η Mitsubishi διαπρέπει στον χώρο της αυτοκίνησης, έχει αποσπάσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες, ενώ ταυτόχρονα έχει αναγνωριστεί ως ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην κατηγορία των SUV μοντέλων, έχοντας δημιουργήσει τα πλέον ανθεκτικά και αξιόπιστα οχήματα του συγκεκριμένου είδους.

Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά στη φαρέτρα της, η Mitsubishi Motors είναι πανέτοιμη να επεκτείνει τους ορίζοντές της στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, αφήνοντας στο παρελθόν τον συμβατικό κινητήρα. 

Στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, η Mitsubishi Motors παρουσίασε τη νέα της στρατηγική και το εταιρικό μήνυμα που τη συνοδεύει: «Drive Your Ambition», που μετατρέπει το όραμα σε πραγματικότητα, δημιουργώντας τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

101 χρόνια Mitsubishi Motors - Η νέα στρατηγική

Το παρελθόν της Mitsubishi Motors είναι γεμάτο ιστορία, καθώς πέρυσι η ιαπωνική μάρκα συμπλήρωσε 100 χρόνια από τη δημιουργία του Model-A, του πρώτου της μοντέλου. 

Το Model-A προετοίμασε τον δρόμο για τους φιλόδοξους στόχους της Mitsubishi να διερευνήσει νέους τομείς στο χώρο της αυτοκίνησης και να πιέσει τα όρια της μηχανολογίας για τα επόμενα 100 χρόνια. 

Από το πρωτοποριακό 4-wheel-drive PX33 το 1936, μέχρι την έναρξη της έρευνας και εξέλιξης (R&D) της ηλεκτροκίνησης το 1966, από τις πολυάριθμες μηχανολογικές καινοτομίες (βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού, αντικραδασμικοί άξονες κινητήρων, Super-All Wheel Control…) μέχρι τις ατελείωτες δοκιμές ικανοτήτων και αξιοπιστίας μέσω κορυφαίων αγωνιστικών διοργανώσεων με τα Pajero και Lancer Evolution και από την διερεύνηση αχαρτογράφητων περιοχών (Outlander PHEV το 2012) μέχρι την καθιέρωση συστημάτων παρακολούθησης ποιότητας σε αναδυόμενες αγορές (XPANDER το 2017), η Mitsubishi Motors ξεκίνησε μία διεξοδική διαδικασία, με σκοπό την πλήρη ανανέωση της μάρκας.

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πλούσια και μοναδική κληρονομιά όσο και τα φιλόδοξα σχέδιά της για το μέλλον, η Mitsubishi Motors έχει καταρτίσει μια στρατηγική που πηγάζει από την ουσία της μάρκας.

Δηλώνοντας καθαρά την προηγμένη δέσμευση της στην «καινοτομία» και την «ανακάλυψη» με ένα προηγμένο όραμα βιώσιμου μέλλοντος, αυτή η ανανεωμένη στρατηγική, υποστηρίζεται από ένα εντυπωσιακό portfolio μηχανολογικών πρωτιών της Mitsubishi Motors, το ασίγαστο πάθος για όλες τις μορφές μετακίνησης – στον δρόμο και εκτός δρόμου – καθώς και τη διορατικότητα που χαρακτηρίζει τη μοναδική καταγωγή της εδώ και 100 χρόνια μέχρι το πρώτο όχημα που παρουσιάστηκε στον κόσμο υπό το σήμα της Mitsubishi.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της στρατηγικής «Ambition to Explore» συνδυάζουν έναν περιπετειώδη και προοδευτικό χαρακτήρα με πάντρεμα τεσσάρων σημαντικών συστατικών:

  • Η Καταγωγή της Mitsubishi είναι ένα κομμάτι του DNA της Mitsubishi επί 100 χρόνια, και αποτελεί πηγή έμπνευσης για εργαζόμενους, πελάτες και ευρύτερα ενδιαφερόμενα μέρη, μέσα και έξω από τον κόσμο της Mitsubishi Motors.
  • Η «τοποθέτηση» της Mitsubishi απέναντι στην τεχνολογία και τη σχεδίαση – που έχει αποφέρει εμπνευσμένα σχεδιαστικά και προϊοντικά χαρακτηριστικά, με ένα ισχυρό μελλοντικό όραμα για προϊοντική εξέλιξη και βιωσιμότητα.
  • Η «άποψη» της Mitsubishi για την παγκόσμια επιχειρηματικότητα – η φιλοδοξία και η διερεύνηση είναι το κλειδί της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε μία ταχέως κινούμενη παγκόσμια οικονομία, που προσανατολίζεται όλο και περισσότερο στη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη σε έναν συνδεδεμένο κόσμο.
  • Το «δέσιμο» της Mitsubishi με τους πελάτες της – οι οποίοι επιθυμούν να εξελιχθούν και να εκσυγχρονιστούν μέσα από μία μάρκα που τους βοηθά να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους για την οικογένειά τους και τον πλανήτη.

Μία Περιπετειώδης και Προοδευτική Μάρκα

Βαθιά ριζωμένη στα γονίδια της Mitsubishi, η στρατηγική Μάρκας «Ambition to Explore» βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στα οχήματα που έχουν δημιουργήσει οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές με την πάροδο του χρόνου, αμφισβητώντας συχνά τα καθιερωμένα πρότυπα.

Outlander PHEV

Όταν η Mitsubishi Motors αποκάλυψε το πρωτοποριακό της Outlander PHEV στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού του 2012, αρκετοί παρατηρητές αμφισβήτησαν την πρωτοβουλία – ένα κανονικό plug-in υβριδικό, ηλεκτρικό SUV 4WD Twin Motor. 

Πέντε χρόνια αργότερα, με τις πωλήσεις να υπερβαίνουν τις 135.000 σε επίλεκτες παγκόσμιες αγορές (σύντομα θα παρουσιαστεί και στις ΗΠΑ, η Ευρώπη στην 1η θέση, όπου το Outlander PHEV το πιο καλοπουλημένο plug-in υβριδικό SUV), έχει καταρριφθεί κάθε αμφισβήτηση, καθώς η απόκριση της αγοράς έχει δικαιώσει τη γενναία διορατικότητα Mitsubishi Motors. 

Σήμερα, τα Eclipse Cross και XPANDER θα ξεκινήσουν το παγκόσμιο ταξίδι τους, με μία φρέσκια, νέα άποψη στο πώς ένα ζωηρό SUV Coupe και ένα ποιοτικό SUV/MPV crossover μπορούν να εκσυγχρονίσουν τη νοοτροπία των πελατών σε ώριμες και αναδυόμενες αγορές.

Αύριο, το μέλλον της Mitsubishi Motors θα είναι επηρεασμένο από το φιλόδοξα καινοτόμο και πολύ υποβλητικό MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT. 

Drive your Ambition - Το νέο παγκόσμιο εταιρικό μήνυμα

Το  «Drive your Ambition» είναι το νέο εταιρικό μήνυμα που περιγράφει μία «θέση» της Mitsubishi από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της αυτοκίνητο πριν από έναν αιώνα. 

Η Mitsubishi προσφέρει φιλόδοξα αυτοκίνητα σε φιλόδοξους οδηγούς επί 100 χρόνια, πρωτοποριακές φιλοσοφίες οχημάτων με εμβληματικά προϊόντα όπως τα Pajero, Lancer Evolution και i-MiEV, δημιουργώντας παράλληλα τεχνολογίες αιχμής που φέρνουν επανάσταση, όπως το bestseller Outlander PHEV. 
Οι οδηγοί της Mitsubishi έχουν ανακαλύψει νέους ορίζοντες και έχουν κατακτήσει εδάφη που κόβουν την ανάσα. Από τις πιο δύσκολες διαδρομές για τη δημιουργία μιας στιβαρής φήμης, σε απαιτητικές αναδυόμενες αγορές, η Mitsubishi Motors προσφέρει οχήματα που επιτρέπουν στους Οδηγούς και εξελίσσονται με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Είναι το πρώτο σλόγκαν μέσα σε μία δεκαετία.

Το «Drive your Ambition» είναι μία ισχυρή δήλωση της συνεχούς δέσμευσης της Mitsubishi Motors στις αξίες και φιλοδοξίες των οδηγών της, καθώς διαφοροποιεί τη Mitsubishi Motors σαν μία πελατοκεντρική δύναμη στον τομέα της παγκόσμιας μετακίνησης, θα εμπνεύσει και θα κατακτήσει τους οδηγούς σε ένα βαθύτερο, πιο συναισθηματικό επίπεδο και θα παροτρύνει το δυναμικό της Εταιρίας να ανανεώσει την Περιπετειώδη και Προοδευτική νοοτροπία της για την επόμενη 100ετία.

Το νέο παγκόσμιο εταιρικό μήνυμα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοινώθηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο και στη συνέχεια κυκλοφόρησε σε όλες τις παγκόσμιες αγορές, στο πλαίσιο της σημαντικής αναθεώρησης των δραστηριοτήτων Μάρκετινγκ και της παρουσίας της Μάρκας σε όλο τον κόσμο.

Με ένα «Ambition to Explore» η Mitsubishi Motors μπορεί να πηγαίνει οπουδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.mitsubishi-motors.gr/drive-your-ambition/# 

Με το «Drive your Ambition» οι Οδηγοί της Mitsubishi Motors μπορούν να πηγαίνουν οπουδήποτε.

Δείτε περισσότερα για το όραμα της Mitsubishi στο παρακάτω βίντεο: