Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε όλα τα χωριά της Ανατολικής Φθιώτιδας μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, σύμφωνα με την οποία μια ομάδα τεσσάρων ατόμων -γνωστή στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας- τον απείλησε χρησιμοποιώντας πιστόλι. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» ολόκληρη την περιοχή ψάχνοντας ακόμη και μέσα στα ελαιοπερίβολα. Η επιχείρηση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και έχουν συλλάβει ένα άτομο ρουμανικής καταγωγής, που φέρεται να είχε σχέση με τη συγκεκριμένη ομάδα. Μέχρι το μεσημέρι οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δεκάδες έρευνες σε σπίτια ή καταλύματα σε τέσσερα χωριά, ενώ αναζητούν τρία άτομα ακόμη και σε αγροτικές περιοχές χωριών της Στυλίδας.

Πριν μια βδομάδα περίπου, τα μέλη της ίδιας ομάδας, που έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αστυνομία, είτε με κλοπές είτε με ναρκωτικά, απείλησαν με επιστολή τον δήμαρχο Στυλίδας «να μην ασχολείται μαζί τους».

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε καταγγείλει το συγκεκριμένο θέμα στην αστυνομία και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Λαμίας κ. Θεολογίτη, ενώ μετά τη συνάντηση που έγινε στην Εισαγγελία της Λαμίας, ο δήμαρχος Στυλίδας κάλεσε τους πολίτες να υποβάλουν μηνύσεις για κάθε περιστατικό που έπεφτε στην αντίληψή τους, που αφορά τη συγκεκριμένη ομάδα την οποία είχε χαρακτηρίσει ως «συμμορία της Ανατολικής Φθιώτιδας».