current views are: 10

13 Μαΐου 2018
Δημοσίευση16:29

Ο Παυλόπουλος ζήτησε συνάντηση με τους γονείς του λοχία Κούκλατζη

Αύριο, Δευτέρα, θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Δημοσίευση 16:29’

Αύριο, Δευτέρα, θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Συνάντηση με τους γονείς του ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο κ. Παυλόπουλος που βρίσκεται στον Έβρο για τις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις «Ελευθερία», ζήτησε να δει από κοντα και να μιλήσει με τους γονείς του λοχία Κούκλατζη. Αυτοί λοιπόν θα μεταβοπυν από την Ορεστιάδα και θα τον συναντήσουν στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών μας σε ποιά κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο στον «γολγοθά» που ανεβαίνουν εδώ και 74 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Δευτέρα, θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ύστερα από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκική κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη


σχετικα αρθρα