current views are: 12

14 Μαΐου 2018
Δημοσίευση10:12

Ομολογία σοκ από την 19χρονη – Έπνιξε το βρέφος μ’ ένα κορδόνι

Διώκεται για ανθρωποκτονία

Δημοσίευση 10:12’

Διώκεται για ανθρωποκτονία

“Έπνιξα το παιδί μου για να αποφύγω την αντίδραση της μητέρας μου”, φέρεται να λέει η 19χρονη παιδοκτόνος – Διώκεται για ανθρωποκτονία

“Κατάλαβα την εγκυμοσύνη μου στον 7ο μήνα. Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της”. Αυτό φέρεται να υποστηρίζει η 19χρονη γυναίκα, η οποία δολοφόνησε το παιδί της, πνίγοντας το με ένα κορδόνι….Το άψυχο κορμάκι του παιδιού βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλεκτη! 

Η ίδια φέρεται να ανέφερε ακόμη στις αρχές: “Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Μάνα και κόρη οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Θα απολογηθούν για την κατηγορία που τους απαγγέλθηκε την ερχόμενη  Πέμπτη ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της 19χρονης φέρεται να υποστηρίζει πως βοήθησε την κόρη της στον τοκετό “και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων”.

Πάντως, από την πλευρά του συνηγόρου τους θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργεία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.

Επίσης, η υπεράσπισή τους θα ζητήσει το διορισμό ψυχιάτρου πραγματογνώμονα υποστηρίζοντας πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.


σχετικα αρθρα