current views are: 9

14 Μαΐου 2018
Δημοσίευση17:14

Έχει ξανακάνει έκτρωση η 19χρονη που σκότωσε το παιδί της στην Πετρούπολη

Η 19χρονη είχε ξανακάνει έκτρωση στη Λήμνο

Δημοσίευση 17:14’

Η 19χρονη είχε ξανακάνει έκτρωση στη Λήμνο

Λίγα λεπτά πριν γεννήσει μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, πληροφορήθηκε η μητέρα της 19χρονης πως ήταν έγκυος. Η παιδοκτόνος  Χ.Σ, μόλις γέννησε το στραγγάλισε με τον ομφάλιο λώρο και του γέμισε το στόμα με κομμάτια χαρτιού. Η 52χρονη γυναίκα ήταν εκείνη που πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών, τυλιγμένο μέσα σε δυο τσάντες. Η ενέργεια της καταγράφηκε από βίντεο κλειστού κυκλώματος.

Το συγκλονιστικό είναι πως η 19χρονη είχε ξανακάνει έκτρωση στη Λήμνο, όπου ζούσε. Όπως είπε στην κατάθεσή της: «Έχω χάσει τον μπαμπά μου πριν από έξι χρόνια  και ζω με τον αδελφό και τη μητέρα μου. Μέχρι 2016 μέναμε στη Λήμνο. Από εκεί φύγαμε και ήρθαμε Αθήνα γιατί είχα μπλέξει με ένα παιδί από την Αλβανία που το λέγανε H.I και τον φώναζαν  Γιώργο. Είχαμε σχέση έναν χρόνο. Καταλάβαμε ότι ήμουν έγκυος , αλλά το καταλάβαμε νωρίς και αποφάσισα να κάνω έκτρωση γιατί ήμουν πολύ μικρή και οι δικοί μου, ήθελαν να ξεκόψω από αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος, ο Γιώργος, με χτύπαγε , μου συμπεριφερόταν άσχημα γιατί έπινε και μας είχε φάει πολλά λεφτά».

Αναφερόμενη στην στιγμή της διαπίστωσης πως είναι έγκυος ανέφερε: «Μετά την πρωτοχρονιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά , ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κώστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος , φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα . Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω».

Μητέρα 19χρονης: Άνοιξα τον κάδο και πέταξα το μωρό

Συγκλονιστική ωστόσο ήταν και η περιγραφή της μητέρας της 19χρονης παιδοκτόνου την οποία έφερε στο φως το lawandorder.gr και κατά την οποία αναφέρει ότι «Στα τέλη Φλεβάρη του 2018 η κόρη μου είπε πως πονάει η μέση της και εγώ δεν έδωσα σημασία γιατί πίστευα πως είναι από την περίοδο που έχουν οι γυναίκες. Μετά από δυο ημέρες η κόρη μου ήταν στο μπάνιο για ώρα και μπήκα με το ζόρι στο μπάνιο και εκεί μου είπε ότι έκανε μαλακία. Της έριξα ένα χαστούκι για να μιλήσει, γιατί δεν απαντούσε. Τότε μου έδωσε μια σακούλα και μου είπε να την πάρω να την πετάξω. Είδα μέσα το μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι. Μου φάνηκε πεθαμένο και είδα ότι μέσα στο στόμα του είχε χαρτιά. Τρελάθηκα δεν ήξερα τί να κάνω. Ρωτούσα συνέχεια γιατί έβαλε το μωρό μέσα στη σακούλα και γιατί έβαλε τα χαρτιά στο στόμα του. Της είπα πως δεν έπρεπε να κάνει αυτό το κακό, γιατί θα μπορούσαμε να δίναμε κάπου το μωρό, όπως σε μια οικογένεια που δεν έχει παιδιά. Πάλι δεν μου απαντούσε. Μετά είδα ξανά ότι δεν ζει το μωρό και αφού είχε πεθάνει και δεν μπορούσαμε να το δώσουμε κάπου, αναγκάστηκα να πάω να το πετάξω. Άνοιξα τον πρώτο κάδο που βρήκα μπροστά μου και πέταξα τη σακούλα με το μωρό. Δεν παράχωσα την σακούλα, απλά την άφησα μέσα».


σχετικα αρθρα