current views are: 6

14 Μαΐου 2018
Δημοσίευση17:32

Πέφτουν οι μπάρες σε 13 σταθμούς του Μετρό από την Τρίτη

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2

 

Δημοσίευση 17:32’

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2

 

Πέφτουν οι μπάρες του μετρό σε τουλάχιστον 13 σταθμούς των γραμμών 2 και 3 συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών, στις 10 το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.

Οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν ανοικτές. Στους δύο πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν καθώς δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και ως εκ τούτου οι πύλες θα παραμείνουν ανοιχτές.

Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του Νέου Κόσμου, του Σταθμού Λαρίσης και του Μεγάρου Μουσικής. Στους σταθμούς αυτούς δεν έχουν αναβαθμιστεί τα παλαιά μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να λειτουργούν δύο μηχανήματα και όχι 3 στον κάθε ένα όπως είναι ο προγραμματισμός των διοικήσεων των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών.

Η Αττικό Μετρό είναι επιφορτισμένη με την αναβάθμιση των παλαιών μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων, προκειμένου να είναι συμβατά με το νέο, ηλεκτρονικό εισιτήριο.

 

 


σχετικα αρθρα