current views are: 11

15 Μαΐου 2018
Δημοσίευση06:57

Πυροβόλησε τον σκύλο του γιατί του έφαγε μια κότα! (Σοκαριστικές φωτό)

Να εκτελέσει το σκυλί του, αφού πρώτα το έδεσε σε δέντρο, με καραμπίνα, επιχείρησε ένας 80χρονος στο Βαρθολομιό Ηλείας

Δημοσίευση 06:57’

Να εκτελέσει το σκυλί του, αφού πρώτα το έδεσε σε δέντρο, με καραμπίνα, επιχείρησε ένας 80χρονος στο Βαρθολομιό Ηλείας

Να εκτελέσει το σκυλί του, αφού πρώτα το έδεσε σε δέντρο, με καραμπίνα, επιχείρησε ένας 80χρονος στο Βαρθολομιό Ηλείας. Το άτυχο ζώο, όπως ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, τιμωρήθηκε με αυτό τον τρόπο επειδή του έφαγε… μια κότα. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα και πλέον το σκυλί περιθάλπεται από κτηνίατρο στα Λεχαινά.

Το φρικιαστικό περιστατικό της απόπειρας εκτέλεσης του ζώου από τον 80χρονο, αντιλήφθηκαν γείτονες που ενημέρωσαν την αστυνομία.

 Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newpost, η κατάσταση του σκύλου είναι πολύ σοβαρή. Έχει βαθιά τραύματα στην αριστερή πλευρά του στόματος, ενώ έχει χάσει και την όρασή του απλό το αριστερό μάτι.

Στην ακτινογραφία δε, αποτυπώνεται όλη η κτηνωδία καθώς φαίνονται τα δεκάδες σκάγια που έχει δεχτεί. Το τετράποδο βρίσκεται περιθάλπτεται από την κτηνίατρο κυρία Παναγιώτα Τσάγκου, η οποία δηλώνει πως «Ήρθαμε αντιμέτωποι για  άλλη μια φορά με ένα περιστατικό κακοποίησης σκύλου. Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά έχουν αρχίσει και γίνονται σχεδόν καθημερινά. Δείγμα μιας κοινωνίας που παραπαίει. Ένας άνθρωπος που μπορεί και πυροβολεί εξ επαφής ένα ανυπεράσπιστο και δεμένο σκυλάκι, δε μπορεί να μη θεωρείται εν δυνάμει δολοφόνος.

Οφείλουμε να σταματήσουμε να αδιαφορούμε και να δείχνουμε ανοχή σε τέτοιες περιπτώσεις. Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα δείχνει το πολιτισμό μας. Όσον άφορα το σκυλάκι, η κλινική του εικόνα έχει βελτιωθεί. Θα χρειαστεί χειρουργεία για να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς που του έχει προκληθεί».

Στον ηλικιωμένο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 42 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. 


σχετικα αρθρα