current views are: 11

16 Μαΐου 2018
Δημοσίευση09:58

Κέρκυρα: Στη φυλακή ο παιδεραστής επιχειρηματίας και η μητέρα της ανήλικης

Κάθειρξη 12 ετών στη μητέρα της που γνώριζε τα πάντα

Δημοσίευση 09:58’

Κάθειρξη 12 ετών στη μητέρα της που γνώριζε τα πάντα

Σε 20ετή φυλάκιση, για παιδεραστία, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του, από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας. Κάθειρξη 12 ετών επιβλήθηκε στη μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο 56χρονος είχε μεταβεί στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με μία 14χρονη , που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.

Από τη στάση όμως της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που πρόβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είχαν και τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας της. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 56χρονος με το κορίτσι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο δράστης, πατέρας ενός μικρού παιδιού, φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε.


σχετικα αρθρα