current views are: 9

18 Μαΐου 2018
Δημοσίευση14:36

Μανιάτης: Μικροκομματικές αθλιότητες της κυβέρνησης Τσίπρα σε βάρος των συνταξιούχων

 «Το σενάριο για εκλογές τον Οκτώβρη 2018, μένει ανοιχτό»

Δημοσίευση 14:36’

 «Το σενάριο για εκλογές τον Οκτώβρη 2018, μένει ανοιχτό»

Την άποψη ότι στην υπόθεση του Σκοπιανού η κυβέρνηση πρέπει να φέρει μια ολοκληρωμένη συμφωνία και όχι απλό οδικό χάρτη βημάτων, εξέφρασε ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης και πρόσθεσε ότι « δεν θα στηρίξουμε καμία σαλαμοποίηση. Ζητάμε τη διασφάλιση των εθνικών δικαίων».

Μιλώντας στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΙ ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας  ότι «οι 210.000 πολίτες αποφάσισαν ποιος θα είναι επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. Συμφωνώ με την πρόταση της Φ. Γεννηματά για εκλογές, νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή.»

Στη συνέχεια με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία για τη Novartis στη Βουλή, σχολίασε ότι «Η σκευωρία λάσπης με τίτλο Novartis, έχει εξελιχθεί σε παρωδία. Τώρα ανακρούουν πρύμναν γιατί βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει το σενάριο.»

Αναφερόμενος στις μειώσεις των συντάξεων ο κ. Μανιάτης άσκησε αυστηρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «Η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει τις μικροκομματικές αθλιότητες και δεν ενημερώνει τους συνταξιούχους για τις μειώσεις από 1.1.2019. Το σενάριο για εκλογές τον Οκτώβρη 2018, μένει ανοιχτό.»

Ακόμη εκτίμησε ότι «Αν η ΔΕΗ καταρρεύσει, οι ευθύνες δεν θα είναι μόνο πολιτικές, αλλά και ποινικές».

 

 


σχετικα αρθρα