current views are: 8

18 Μαΐου 2018
Δημοσίευση16:39

Για προβοκάτσια κάνει λόγο η συμβολαιογράφος που δέχτηκε επίθεση από τον Ρουβίκωνα

Ξεκαθαρίζει πως διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Δημοσίευση 16:39’

Ξεκαθαρίζει πως διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

«Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων» δηλώνει η συμβολαιογράφος Θηρεσία Δάλλα – Πολυζώη, η οποία δέχτηκε την Παρασκευή επίθεση στο γραφείο της από μέλη του Ρουβίκωνα.

Η συμβολαιογράφος κάνει λόγο για προβοκάτσια, ξεκαθαρίζοντας ότι διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

«Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίαςπου να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών» δήλωσε η κ. Δάλλα – Πολυζώη.

«Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων.

«Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας» αναφέρει, προσθέτοντας πως «είναι γνωστό επίσης ότι έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο χώρο των συμβολαιογράφων, αλλά και με τη συνολικότερη δράση μου, πρωτοστατώ στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, σε αντιπαράθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και με τη στάση που κρατάει η πλειοψηφία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου».

Για την επίθεση συνελήφθη πάντως ένας 19χρονος.


σχετικα αρθρα