ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιάζει το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στα Χανιά

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2018, 22:54 / Ανανεώθηκε 22 Μαΐου 2018, 22:26
Εντυπωσιάζει το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στα Χανιά
Facebook Twitter Whatsapp

Επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά τον Οκτώβριο του 2017

Το εντυπωσιακό και πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit  αναμένεται να καταπλεύσει περίπου στις 6 το πρωί έξω από το ενετικό λιμάνι των Χανίων, προερχόμενο από την Σαντορίνη.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Norwegian Cruise Line,  επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά τον Οκτώβριο του 2017, όταν είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας.

Το Norwegian Spirit  ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας, ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2017 και στα 14 καταστρώματα – εκτός από τις σουίτες και τις καμπίνες - διαθέτει 14 εστιατόρια, 12 μπαρ, γυμναστήριο, υδρομασάζ, θέατρο, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, κλπ.

Έχει μήκος 268 μέτρων, πλάτος 32 και ύψος 50 μέτρων, ενώ μπορεί να μεταφέρει σχεδόν 2.000 επιβάτες τους οποίους εξυπηρετούν τα πάνω από 900 άτομα του πληρώματος.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι πότε θα μείνει στα Χανιά το κρουαζιερόπλοιο, αλλά – όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – οι επιβάτες του θα επισκεφθούν τα Χανιά μεταφερόμενοι με τα σκάφη του πλοίου στην προβλήτα του ενετικού λιμένα.