ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ρακοσυλλέκτης, με 9 σπίτια έχει γίνει εφιάλτης στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2018, 18:41 / Ανανεώθηκε 25 Μαΐου 2018, 19:33
Κρήτη: Ρακοσυλλέκτης, με 9 σπίτια έχει γίνει εφιάλτης στο Ηράκλειο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ρακοσυλλέκτης της οδού Μαλικούτη, δεν έχει ένα ή δυο διαμερίσματα αλλά συνολικά 9

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ξεσηκωμός σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν μια αποπνικτική μυρωδιά στην κυριολεξία έπνιξε το οικοδομικό τετράγωνο και όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα!

Τελικά μετά από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως ένα διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδαριό με παλιές ηλεκτρικές συσκευές ( πάνω από 8 παλιά ψυγεία βρέθηκαν ) σκουπίδια και ακαθαρσίες, πηγές μόλυνσης και κινδύνου της δημόσιας υγείας. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι καθαριστές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν το διαμέρισμα. Μύγες, κουνούπια και βρωμιά είναι μερικά από αυτά που αντίκρισαν.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήλθε λίγο αργότερα όμως, όταν διαπίστωσαν στη Λότζια πως ο ρακοσυλλέκτης της οδού Μαλικούτη, δεν έχει ένα ή δυο τέτοια διαμερίσματα- σκουπιδότοπους, αλλά συνολικά 9, που δεν είναι εύκολο να αδειάσουν. 

Μάλιστα οι επόπτες υγείας αλλά και η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου σηκώνει τα χέρια ψηλά καθώς ούτε την υποδομή έχουν,ούτε το εξειδικευμένο υλικό ( μάλιστα τρέχει η υπηρεσία ήδη για να προμηθευτεί ειδικές στολές για τέτοια βαριά περιστατικά )για να μπορέσει να καθαρίσει τον χώρο του , που αποτελεί μια υγειονομική βόμβα μεγατόνων στο κέντρο της πόλης !