current views are: 6

27 Μαΐου 2018
Δημοσίευση03:11

Βροχές την Κυριακή σε ηπειρωτικά, Κρήτη και Δωδεκάνησα

Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Δημοσίευση 03:11’

Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Συννεφιασμένος και κατά τόπους βροχερός προβλέπεται ο καιρός την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια και τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως τα ορεινά. Βροχές αναμένονται επίσης στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 4-6 μποφόρ, θερμοκρασία 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με νεφώσεις και τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη, αρχικά αίθριος καιρός με νεφώσεις και τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι 3-6 μποφόρ, θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Για το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, η ΕΜΥ προβλέπει αρχικά αίθριο καιρό με νεφώσεις και τοπικές βροχές το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3-5 μποφόρ, θερμοκρασία 15-31 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων, κυρίως στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3-6 μποφόρ, θερμοκρασία 15 έως 28 βαθμούς.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι 5-7 μποφόρ, θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.

Στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, θερμοκρασία 18-26 βαθμούς.


σχετικα αρθρα