Μία έκρηξη και δύο ληστείες ήταν ο απολογισμός του αστυνομικού δελτίου, τη χτεσινή νύχτα στην Αττική, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τους αυξημένους δείκτες εγκληματικότητας. Στις 3.15 στην οδό Σοφοκλέους, στην Καλλιθέα, προκλήθηκε έκρηξη σε 3ώροφο κατάστημα με ίντερνετ καφέ και μπιλιάρδα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Προηγουμένως άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο κατάστημα μπιτόνια βενζίνης.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές σε παρακείμενα καταστήματα και αυτοκίνητα. Την πυρκαγιά κατάφεραν να σβήσουν δεκαπέντε πυροσβέστες με έξι οχήματα. Για το περιστατικό, προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Αττικής

Στο «μέτωπο» των ληστειών, στη 00.45, στην οδό Ιλισίων, στην Κηφισιά, τρία άτομα, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Τέλος, στις 03.05, στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε ταχυφαγείο και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο. Οι δράστες διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους και αναζητούνται.