Το παιχνίδι μεταξύ δύο δεκάχρονων αγοριών εξελίχθηκε σε τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζεφύρι, όταν η κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του ενός εκπυρσοκρότησε στα χέρια του, σκοτώνοντας τον φίλο του. Τα δύο αγοράκια έπαιζαν αρχικά με ένα πλαστικό πιστόλι, όταν το ένα αποφάσισε να φέρει την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Μετά από λίγο η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον συνομήλικο φίλο του.

Εξαρχής, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, υποπτεύθηκαν ότι ο θάνατος του δεκάχρονου είχε προέλθει μάλλον από συνομήλικο του, καθώς το τραύμα του είχε προέλθει από το ίδιο ύψος με το παιδί.

Σήμερα ο πατέρας του παιδιού στα χέρια του οποίου εκπυρσοκρότησε το όπλο, παρουσιάστηκε σε αστυνομική υπηρεσία και παραδέχθηκε ότι η καραμπίνα με την οποία προκλήθηκε το δυστύχημα ήταν ιδιοκτησίας του, επιδεικνύοντας την άδεια οπλοκατοχής.

Ο πατέρας συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε, ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.