current views are: 9

5 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση10:42

Moët & Chandon Grand Day

Ο γαλλικός Οίκος σαμπάνιας θα υψώσει το ποτήρι του στις 9 Ιουνίου για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τη χαρά των ιδιαίτερων στιγμών της ζωής.

Δημοσίευση 10:42’

Ο γαλλικός Οίκος σαμπάνιας θα υψώσει το ποτήρι του στις 9 Ιουνίου για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τη χαρά των ιδιαίτερων στιγμών της ζωής.

Η Moët & Chandon ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη φετινή Moët & Chandon Grand Day, μια ημέρα γεμάτη από λαμπερές φυσαλίδες. Για 24 ώρες, φίλοι και καλεσμένοι του Οίκου θα συγκεντρωθούν για να υψώσουν το ποτήρι της σαμπάνιας τους σε μια παγκόσμια πρόποση πρός τιμήν όλων των αξέχαστων στιγμών που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή τους.

Φέτος, η Moët & Chandon κάτω από την ομπρέλα της Moët Grand Day, θα ενώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, από το Χονγκ Κονγκ ως το Λάγος και από τη Γενεύη μέχρι το Μόντρεαλ. Από το πρωί μέχρι το δειλινό, αλλά και αργά τη νύχτα, η Moët & Chandon θα υψώσει το ποτήρι της σε πρόποση σε κάθε μεριά με τις εξαίσιες σαμπάνιες της να βρίσκονται στο επίκεντρο της γιορτής.

«Το όνομα Moët & Chandon σήμερα είναι συνώνυμο της γιορτής. Εδώ και 275 χρόνια, συνδυάζουμε το “savoir-faire”, την τεχνογνωσία μας, με την τέχνη της γιορτής, δημιουργώντας ένα μοναδικό “savoir-fête”. Αυτή ακριβώς η βαθιά γνώση μας για το “savoir-fête” καθιστά τις σαμπάνιες μας μια εξαιρετική επιλογή για να γιορτάσει κανείς τόσο ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές όσο και σημαντικές προσωπικές επιτυχίες» σχολιάζει η Nathalie Normand, παγκόσμια επικεφαλής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Moët & Chandon. «Την ημέρα Moët & Chandon Grand Day, μοιραζόμαστε τη μαγεία της σαμπάνιας και γιορτάζουμε μια ημέρα αφιερωμένη σε όλα όσα δίνουν χαρά στη ζωή μας.»

Από το 1743, η Moët & Chandon εξειδικεύεται στη δημιουργία αξέχαστων εορταστικών περιστάσεων. Ορισμένες από τις πιο πρωτοποριακές γιορτινές δημιουργίες της, όπως η πυραμίδα σαμπάνιας, συνιστούν πλέον παγκόσμια παράδοση. Σήμερα, η πυραμίδα σαμπάνιας αποτελεί σήμα κατατεθέν του Οίκου – και θα αποτελέσει το εντυπωσιακό κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για την ημέρα Moët & Chandon Grand Day, δίνοντας τον ρυθμό σε μια ημέρα γεμάτη λάμψη και εορταστική πληθωρικότητα. Σήμα κατατεθέν της έναρξης της γιορτής θα αποτελέσει μια αντίστροφη μέτρηση που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη πρόποση γύρω από την πυραμίδα σαμπάνιας, κορυφώνοντας αυτή τη μαγική ημέρα.

Η Moët & Chandon Grand Day θα κυλά από ώρα σε ώρα με ιδιαίτερες και υπέροχες εμπειρίες, ξεκινώντας από τα πρωινά εορταστικά event και τα πολυτελή brunch. Οι καλεσμένοι θα τα απολαύσουν καθισμένοι σε κομψούς καναπέδες δίπλα σε πισίνες, σε μοναδικά διακοσμημένες ταράτσες ή σε παραθαλάσσια κέντρα. Οι λάτρεις της Moët & Chandon θα προσκληθούν να γιορτάσουν ένα προσωπικό σημαντικό τους επίτευγμα με ένα ποτήρι σαγηνευτικής Moët & Chandon Impérial, να υψώσουν ένα κολονάτο ποτήρι λαμπερής Rosé Impérial προς τιμήν μιας τρυφερής, ρομαντικής στιγμής της ζωής τους, ή απλώς να καλωσορίσουν με ενθουσιασμό το καλοκαίρι με ένα ποτήρι δροσερής Moët & Chandon Ice Impérial.

Κάτω από τον έναστρο βραδινό ουρανό, που μαζί με τα λαμπερά φώτα της γιορτής θα κάνει τις φυσαλίδες σαμπάνιας να αστράφτουν ακόμα πιο χαρούμενα, το δείπνο θα σερβιριστεί πιστό στη γαλλική παράδοση, σε υπέροχα διακοσμημένα, ατέλειωτα τραπέζια – μια μοναδική επίδειξη της τέχνης του «savoir-vivre à la française», με τους καλεσμένους να υψώνουν ξανά τα ποτήρια τους, αυτή τη φορά γεμάτα με τις γενναιόδωρα στρογγυλές Moët & Chandon Grand Vintage, προς τιμήν μιας μνημειώδους στιγμής της ζωής τους. Για όσους είναι έτοιμοι να περάσουν τη νύχτα χορεύοντας, η ημέρα Moët & Chandon Grand Day θα προσφέρει τη δική της ιδιαίτερη πινελιά στο πάρτι, με τους καλεσμένους να κατακτούν την πίστα κρατώντας στα χέρια μεγάλες φωτεινές φιάλες Moët & Chandon Impérial.


σχετικα αρθρα