current views are: 9

8 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση11:21

Απίστευτο σκηνικό: Ασφαλτόστρωσαν το μισό δρόμο λόγω διαμάχης μεταξύ δήμων!

Το περιστατικό έγινε στη Γλυφάδα

Δημοσίευση 11:21’

Το περιστατικό έγινε στη Γλυφάδα

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό έγινε στη Γλυφάδα στη διάρκεια ασφαλτόστρωσης δρόμου.

Σύμφωνα με τον Δήμο Γλυφάδας, στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ο δήμος Γλυφάδας ξεκίνησε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γούναρη από το ύψος της Ανδρέα Παπανδρέου (δήμος Γλυφάδας) έως και το ύψος της λεωφόρου Κύπρου (δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού).

Όπως αναφέρει ο δήμος Γλυφάδας, «ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ήρθε αργά τη νύχτα στη Γούναρη για να σταματήσει το έργο, επειδή, όπως υποστήριζε, ο μισός δρόμος του ανήκει. Συνοδεία δύο αντιδημάρχων του, ο κ. Κωνσταντάτος κάλεσε την Αστυνομία, φωνασκούσε επί ώρα και έφτασε να απειλήσει τα συνεργεία, που είχαν ξεκινήσει το φρεζάρισμα, με αυτόφωρο. Η παρεμπόδιση των εργασιών στο σύνολο του οδοστρώματος κατεγράφη από την Τροχαία και από την Αστυνομία που προσήλθαν στο σημείο και διαπίστωσαν προφανώς ότι υπήρχαν όλες οι νόμιμες άδειες».

«Για να πέσουν οι τόνοι και να μην κλιμακωθεί η ένταση μεταξύ δύο γειτονικών Δήμων, η ασφαλτόστρωση της Γούναρη (από το ύψος της Παπανδρέου μέχρι την Κύπρου) θα συνεχιστεί από το Δήμο Γλυφάδας στο μισό του δρόμου μόνο» προσθέτει ο δήμος Γλυφάδας.


σχετικα αρθρα