ΕΛΛΑΔΑ

Τα συγχαρητήρια του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις στα Εξάρχεια

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2018, 08:50 / Ανανεώθηκε 14 Ιουνίου 2018, 08:36
Τα συγχαρητήρια του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις στα Εξάρχεια
Facebook Twitter Whatsapp

«Η ηγεσία καλά θα έκανε να φρόντιζε να εξασφαλίσει και κανένα κονδύλι για τις μοτοσικλέτες που δεν έχουν λάστιχα και λάδια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο και την 23χρονη που συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες κατά του κτιρίου της Ελληνοαμερικανικής σχολής, υποδέχτηκε στο γραφείο του, προκειμένου να τους συγχαρεί, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος, Κωσταντίνος Τσουβάλας.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ για μια ακόμη φορά έβγαλαν «ασπροπρόσωπους» τους ανωτέρους τους με τις συλλήψεις των δραστών της επίθεσης, την στιγμή που συνάδελφός τους από την κρατική ασφάλεια που είδε να εξελίσσεται η επίθεση μπροστά στα μάτια του, δεν ακολούθησε τους επιτιθέμενους όταν εκείνοι απομακρύνθηκαν απο το σημείο.

Οι συλλήψεις των δυο ατόμων ήρθαν την ώρα που η αμερικανική πρεσβεία είχε εκφράσει την έντονη δυσφορία της για τις συνεχείς επιθέσεις σε  «στόχους» αμερικάνικου ενδιαφέροντος. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σχολίαζαν πάντως πως, «καλά και άγια τα συγχαρητήρια, αλλά η ηγεσία καλά θα έκανε να φρόντιζε να εξασφαλίσει και κανένα κονδύλι για τις μοτοσικλέτες που δεν έχουν λάστιχα και λάδια».