Η «Ανάπτυξη της Υπαίθρου» είναι το θέμα της εκδήλωσης την οποία διοργανώνει ο ορεινός δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, στις 22 Αυγούστου, στο πλαίσιο της πολιτικής για την ενδυνάμωση της ελληνικής περιφέρειας. Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Πηγές, θα συμμετέχουν ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης, οι ευρωβουλευτές Σπύρος Δανέλλης από το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Κουμουτσάκος από τη ΝΔ και Χαράλαμπος Αγγουράκης από το ΚΚΕ, οι βουλευτές του νομού Άρτας Κωνσταντίνος Παπασιώζος της Ν.Δ, Παύλος Στασινός και Δημήτρης Τσιρώνης του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο δήμαρχος του δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας.

Κατά την εκδήλωση θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την περιφερειακή και την αγροτική ανάπτυξη, τις μεταφορές και τον τουρισμό, την οικονομική κρίση καθώς και θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Η συζήτηση θα μεταδiδεται απευθείας από το διαδίκτυο, ενώ παράλληλα θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να θέσουν τα ερωτήματά τους και να πάρουν απαντήσεις από τους καλεσμένους.
TAGS